Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Működni fog ez még ?

Működni fog ez még ?

Figyelt kérdés

jo estét!

volt nekem egy iphone 6 telefonom. Amit kb egy évig használtam! és én magamnak vásároltam egy ujabbat.és ezt a iphonet oda adtam az öcsimnek. használta úgy 1 hétig.de valamit el nyomott rajta .nem tudja mit mert mindig Androidos telefonjai voltak!

de a lényeg az hogy ezt írja ki a telefon. iphone letiltva újra próbálkozás 1 óra múlva! és ha le jár az a 1 óra akkor ezt írja ki. enter passcode vagy is adja meg a jelszót. de nem tudom milyen jelszót mert a készüléket használtan vettem se számla papír se semmi. csak a töltő és a telefon!

meg lehet csináltatni valahol ezt? nem szeretném ki dobni!

2023. febr. 15. 19:33
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsi el írtam! nem iphone 6 hanem 7
2023. febr. 15. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Amit kb egy évig használtam!"

"a készüléket használtan vettem se számla papír se semmi."

Nos az az egy év alatt, amikor használtad, szükség volt mindenképp a jelkódra, amit te állítottál be, feltéve ha valóban a tiéd a telefon. Amennyiben loptad, vagy találtad, akkor feltétlenül add vissza az eredeti tulajdonosnak, mert bűncselekményt követsz el.

További megjegyzés még, hogy soha nem szabad számla, és az eredeti doboz nélkül terméket venni, mert ha azt nem tudja felmutatni az eladó, akkor könnyen lehet, hogy a készülékhez nem legális úton jutott hozzá, és az szintén csúnya dolog.

2023. febr. 15. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A jelkódot kell beírni amit az alatt az 1 év alatt amig használtad, naponta beírtál.
2023. febr. 15. 20:12
 4/9 A kérdező kommentje:

nem loptam a telefont! isten ments! el mondom az igazat. Csak ki találtam ezt a történetet. mert azt hitem hogy igy jobban választ kapok! mert amit írni fogok konkrétan lopás e vagy sem nem tudom! de ilyen választ kaptam volna hogy ad vissza a tulajdonosnak! na mind1 le írom!

rakodó vagyok a kukás autón már5 éve! és szoktam találgatni telefonokat laptopokat tableteket minden ló s.art! 5 éven keresztül annyit haza hoztam hogy egy kisebb boltot nyithatnunk velük! és ez a iphone 7 készülék is igy jutott a tulajdonomba! szóval a szemétben volt.

2023. febr. 15. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Ja értem. Hihetetlen miket nem dobálnak ki az emberek.

Ha az iPhone keresése funkció nincs bekapcsolva, akkor ha számítógépről iTunes újratelepíted az iPhonet, akkor tudod használni.

Ha ez be van kapcsolva, akkor visszaállítás után kérni fogja az előző AppleID-t és jelszavát. Ha nem kéri, akkor tudod használni.

Ha a laptopokat akksival dobálják ki, akkor az akksikat érdemes gyűjteni és eladni, sokan gyűjtögetik ezeket, mert kibányásszák belőle a cellákat amik még használhatóak.

2023. febr. 15. 20:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Hihetetlen miket nem dobálnak ki az emberek.

telefon tablet laptop ez még semmi! szoktak durvább dolgok is lenni!

és ha kéri a AppleID jelszót akkor mehet vissza a kukába igaz?

2023. febr. 15. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor nem nagyon van értelme vele vacakolni. Nincs megoldás.

Esetleg alkatrésznek el lehet adni néhány ezerért.

2023. febr. 15. 20:43
 8/9 A kérdező kommentje:

hát igen sajnos. :/ pedig a ki jelzője szinte karc mentes! mert üvegfólia volt rajta. Amit le vettem róla ugye.na mind1 kár érte! amúgy volt olyan is. hogy a kuka tetejére egy 2012 macbook pro volt téve! de a legdurvább az volt. hogy bent kellett maradnom a telepen. és válogatnom kellett ki a szemétből a vas hulladékot. hogy a daráló be ne darálja a szeméttel együtt!

és találtam egy öreg pénztárcát ami már eléggé kopott volt 80 ezer ft volt benne rá 1 percre meg 14k női arany karórát találtam amit aznap meg is vették tőlem 200 ezerért!

2023. febr. 15. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem csodálom hogy nem akarod otthagyni ezt az aranybányát!
2023. febr. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!