Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung Galaxy A20 megéri...

A Samsung Galaxy A20 megéri az árát?

Figyelt kérdés

Mostanság gondolkodom, hogy veszek egy Samsung A20-as telefont.

Valakinak van/volt ilyen telója?

Megér 50 000ft-ot?

Picit tartok tőle, mert beépített aksija van, így a teló is addig lesz használható, ameddig a beépített aksija megnem hal?

Tudásban, jó telefon?

#Samsung Galaxy #A20, vétel
2023. febr. 13. 18:45
 1/5 anonim válasza:
61%
Szerintem 50.000ft-ért ne várj csodát. Ezek az olcsó kategóriás samsungok nem olyan jók. Hamar lefagynak, keves ideig mukodnek "tokeletesen". Persze attol fugg, kinek kell. Ha csak internetezésre kell, be lehet érni vele is!:)
2023. febr. 13. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
minden aksi cserélhető
2023. febr. 13. 19:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen netezésre kellene, meg pár játékra.

pl:asphalt 7, mortal x, diablo immortal. :)

2023. febr. 13. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

Azokra jobban járnál egy használt iPhone-nal.

iPhone XR teljesen rendben van.

2023. febr. 13. 20:18
 5/5 anonim válasza:
A20 még kapható? Én egy A 51-est használok három éve probléma nélkül, pedig nagyon sokat használom, napi több óra telefonálással. Az akksi is elég jól bíja, pedig én a sok használat miatt mindig gyakran töltöttem.
2023. febr. 16. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!