Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnék tárhelyet...

Hogyan tudnék tárhelyet felszabadítani win mobile 6.5 rendszerű telefonomon?

Figyelt kérdés
Nem a programok eltávolítására gondolok, mert csak a gyáriak vannak fent, a többi a mem.kártyán van. Szóval mit tudnék törölni a(C:)-ről a cooky-kon és a history-n kívül (mert az már meg volt, és így is csak 7 mega szabad helyen van :S)úgy, hogy azzal nem okozok kárt a rendszernek? Mert szerintem a marketplace elég sok ideiglenes fájlt rak a C-re és nem törli azokat, mert ha felrakok onnan 1 progit akkor kevesebb lesz a hely a C-n de ez lehet az application data miatt is szerintem. Viszont ha letörlön a programot kevesebb lesz a hely mint mielőtt felraktam. Légyszi segítsetek mert mindig figyelmeztet, hogy kritikusan kevés a memória :S (és ezt a c-re érti és nem a ram-ra szerintem mert azt mondja, hogy nem fog tudni üzeneteket fogadni meg stb).!
2010. okt. 4. 20:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hard resettel azt a gépet kapod, amit első bekapcsolás után láttál. A gépben van egy FlashRom, ebben van tárolva az operációs rendszer, amiből telepíti az alapdolgokat.

Még tulajdonképpen ugyanitt /ebben nem vagyok biztos/, de külön partizión van általad használható tárterület, van a RAM, ide bontja ki telepítéskor az állomány egy részét és ebben futtatja az aktuális alkalmazásokat is, és van az SD? kártya.

2010. okt. 5. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!