Mit lehet tenni a messengerrel?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A facebookom jó.
De a messengerem nem működik.Nem tudom mi lehet a probléma vele. Be se tudok jelentkezni. Csak elfehéredik az egész. Már letöröltem újra telepítettem nem is egyszer. És úgy se volt jó. Ez van már lassan három napja. Mit lehetne csinálni vele?
2023. febr. 12. 05:39
1/7 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi nem segít. Ha Facebookon keresztül telepítem ha play áruházból, akkor sem. Valami ötlet valakinek?
2023. febr. 12. 10:07
2/7 anonim válasza:
Hibás az új messenger verzió. Le kell tölteni egy januári verziót, azt telepíteni. Az működik addig, míg nem frissíti magától. Azt még nem találtam meg hol tudom kikapcsolni hogy ne frissítse magától a messengert.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget! :) Sikerült!
2023. febr. 12. 13:36
5/7 anonim válasza:
A play áruházban lehet kikapcsolni a frissítéseket - az alkalmazások automatikus frissítése opciónál.
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ma reggelre ezzel sem jó. Pedig a frissítést is kikapcsoltam
2023. febr. 13. 06:13
7/7 A kérdező kommentje:
Most újra letöltöttem a régebbi versiot. Mielőtt beléptem volna olyat írt ki, hogy inteligens zárolás. De attól be tudtam lépni. És most úgy néz ki így hogy újra letöltőttem megint jó. Csak már előre félek, hogy meddig... Most mindig így lesz már... :( örülnék ha rendesen működne úgy, ahogy eddig is évekig. Sose volt ilyen problémám.
2023. febr. 13. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!