Én személy szerint kedvezőtlen véleménnyel vagyok róla.
Szoftverezettség területén kritikusan gyenge, mint minden, a Xiaomi által gyártott telefon. Hemzseg a hibáktól, és a felesleges, vagy éppen kártékony adalékoktól. A működése hektikus, a felhasználói élmény kedvezőtlen. Sok a zavaró hiba mind élményben, mind használhatóságban, mind műszaki értelemben. Ez általánosan elmobdható a cég termékeiről.
Illetve még a vételár is magas a kínált minőséghez képest. Bár a Xiaomi felhozatala eddig sem volt makulátlan, az ár legalább versenyképes alternatívává tette. Ma már ez sem mondható el, semmilyen érdemi plusszt nem kínál a konkurens gyártókkal szemben.
Majdnem, kedves #2... :D
Annyit tévedtél csak, hogy nem egy, hanem legalább kéttucat szakmai véleményt olvastam már kimondottan Xiaomi készülékeket illetően, számos ismerősöm benyomásaiból is sok információt tudtam szerezni a témára vonatkozóan, mindenekelőtt pedig a személyes tapasztalataimra alapozom a véleményemet :) Azt hiszem, van kellő rálátásom, hiszen saját kezűleg vizsgáltam át a rendszert a kezemben megforduló Xiaomi készülékeken, mások tapasztalatait pedig számos különböző, minden esetben megbízható forrásból szedtem össze.
De azért jól esik, hogy energiát szenteltél rám az életedből, még ha cinikus, és tájékozatlan is voltál :) Ez már csak részletkérdés, a szándékod akkor is értékelem. A magad módján biztos csak jót akartál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!