Ha w595ös mobilrol facebookozni akarok akkor (. )? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Szóval tegnap már megtudtam hogy ha facebookozni akarok akkor csak t-mobilosnak kell lennem és be kell irnom h 0.facebook.com DE ha belépek a böngészőbe... akkor az internetbe lépek... és az tudtommal pénzbe kerül nem?:) csak akkor válik dujmentessé hamár a 0.facebook.com oldalon vagyok... legalábbis szerintem:) ha nincs igazam tiltakozzatok pls:) és a kérdés az hogy hogyan tudom elkerülni ezt a böngészőt... szóval én rögtön a 0.facebook.com oldalra szeretnék lépni:) hogyan tudok?:)2010. okt. 4. 19:58
1/4 anonim válasza:
nincs kikötve h csak érintősök használhatják?
am kezdőlap megadása..oda beírod a címet
2/4 anonim válasza:
net beállításoknál megadod a 0.facebook.com címet kezdőlapkánt,így oda ugrik
vagy amit asszony használ :
csinálj telefonkönyvbe egy uj nevet,számnak adj meg akármit,és tudsz oda net címet megadni
na megadod ide is a címet,és a neveknál odamész,és ott van az internet cím ,és ugrás
vagy
könyvjelzők
nekem k800 van vna egy gomb,ahol a konyvjelzők,futo alkalmazások mennek stb,nekem ott van a fb mint kedvenc
remélem segítettem
első> tökmindegy hogy milyen telefon
Z
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen:D
2010. okt. 4. 20:25
4/4 bp1985 válasza:
tessék. Már be van rakva notepadba a link, naponta megkérdezik, hogy hogyan működik, sé mi kell a facebookhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!