A MIUI tényleg az egyik legszarabb rendszer?
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 17:44
11/21 anonim válasza:
Letöltessz egy alkalmazást akkor is kapsz reklámot, beallitasokban is van reklám
12/21 anonim válasza:
Egyetlen reklámot sem láttam a appletöltésnél, a beállításokban is talán egyetlen egy helyen. De mióta frissítettem a rendszert, azt sem láttam.
13/21 A kérdező kommentje:
Én sem láttam mostanában, csak a régi Xiaomimnál
2023. febr. 11. 10:47
14/21 anonim válasza:
Az jó. Redmi note 9 tele van ilyenekkel
15/21 A kérdező kommentje:
Nekem Redmi 8-am volt
2023. febr. 11. 12:47
16/21 anonim válasza:
Hát pedig az egész felület egy nagy reklám. Online állapotban saját csengőhangot sem enged beállítani, mert helyette beadja a saját letöltős oldalát, hogy ott keress valamit. Nem hirdetésre kell gondolni, hanem integrált adware-re.
17/21 anonim válasza:
Így néz ki nálam a csengőhangkiválasztás: [link]
Mutasd meg, hol NEM enged kiválasztani saját csengőhangot.
18/21 anonim válasza:
Helyi csengőhangnál próbálj meg sajátot kiválasztani, ha ennyire nem hiszed el. Mellesleg tényleg nem tűnik fel, hogy az egész felület adware? Mert akkor nincs miről beszélni.
19/21 anonim válasza:
Egy az, hogy lehet beállítani privát dns-en keresztül adblockot, akkor sehol sincs reklám, másrészt Samsung is tele van reklámmal, pedig az dupla árban van.
20/21 anonim válasza:
Helyi csengőhang beállítása: [link]
Audió fájlt be tudok állítani, nálam most pl. egy játék ogg formátumú zenéjét használom.
Amiket látsz a képen, TOP Love, TOP Party... azoknak egy része közösségi alkotás, másik része a Xiaomi saját cucca. És mindegyik ingyenes. Ez miért baj?
Egyébként minden mobilos cég a saját cuccait nyomja, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!