Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4/3GS vagy Samsung...

Kevin42 kérdése:

Iphone 4/3GS vagy Samsung Galaxy S?

Figyelt kérdés
Láttam a boltba, hogy a Samsungon is van "App Store". Az mennyire jó, és vannak rajta ingyen játékok?
2010. okt. 4. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
a magyar marketen nincsenek fizetős appok,ebből az következik h a minőségük is olyan vagyis 9 ezer fingós soundboard,de a netről le tudod tölteni a fizetősöket,majd rámásolod a telódra,amik amúgy k*rva jók
2010. okt. 4. 18:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Honnan tudom letölteni a fizetősöket?
2010. okt. 4. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
torrent....
2010. okt. 4. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Androidhoz vannak fasza warez oldalak, pl. a ppcwarez.org címen(illetve ami bejön erre a linkre, már más az alap címe) már nem csak Windows Mobile, hanem Android programok is vannak, nem kevés.

Viszont én a HTC Desire-t venném inkább, olcsóbb és megbízhatóbb, igaz játékban erősebb a Samsung.

2010. okt. 4. 19:44
 5/6 A kérdező kommentje:
A Samsungos APK játékok vetekednek az Iphone-ra letölthető játékokkal?
2010. okt. 4. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Az apple store-jában 4-szer annyi alkalmazás van, többsége játék

amúgy meg ha nem tudnál dönteni, itt egy elég jó teszt:

[link]

2010. okt. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!