Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Vodafone Smart E9 megéri?

A Vodafone Smart E9 megéri?

Figyelt kérdés
Olcsó mobilt vennék, mert erre van keret. Látom hogy csak 17000 egy ilyen telefon. Megéri? Fog menni úgy 3-4 évig?
2023. febr. 7. 13:25
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
13 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Felejtsd el.
2023. febr. 7. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Én most vettem, egy Vodafone 845-öt teljesen jól megy szerintem 3-4 év sima ügy neki.
2023. febr. 7. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

"Én most vettem, egy Vodafone 845-öt teljesen jól megy"

Hogyne, persze. Az elavult droiddal és 512 mb memóriával a fedélzeten.

2023. febr. 7. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
Örülj ha 3-4 hónapot működik
2023. febr. 7. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Mi a célod vele? Telefonálni, smsezni fogsz tudni vele. Komolyabban használni, nemigen.
2023. febr. 7. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűség szerint "fog menni", igen.

Az, hogy mennyire éri meg, az attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Alapvető dolgokra, mint interneten böngészni, e-maileket kezelni, telefonálni, levelezni teljesen megfelelő, a 17 000 forintos vételár pedig nagyon barátságos, nem dobsz ki pénzt felelőtlenül. Önmagában, mint vétel, úgy egyáltalán nem rossz. Kedvező áron jutsz egy készülékhez, ami az alapokat biztosítani tudja — vagy még annál többet is, megfelelő felhasználás mellett.

Én úgy vélem, sokkal jobb és értelmesebb dolog, ha valaki egy teljesen átlagos, vagy papíron "gyengébbnek" számító készülékből hoz ki "140%-os" teljesítményt, mint ha egy tudatlan és hozzá nem értő személy Galaxy S23-mas telefont vesz, "mert csak", és a negyedét sem tudja használni annak, amit a készülék kínál, és alapvetően sem ismeri a telefonját.

Én azt mondom, hogy nyugodtan próbáld meg! Keress előtte teszteket a Mobilaréna oldalán, vagy egyéb helyekről, és járj utána annak, hogy megfelelne-e az igényeidnek, és illeszkedne-e ahhoz a felhasználáshoz, amit szánsz neki.

2023. febr. 7. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

"Alapvető dolgokra, mint interneten böngészni, e-maileket kezelni, telefonálni, levelezni teljesen megfelelő"

...ha szánsz rá elég időt, mert bizony ha azon internetezni szeretnél, akkor nem másodperceket fogsz várni, hanem perceket.

2023. febr. 7. 20:49
 8/8 NTBS ***** válasza:
Szerintem nem.
2023. febr. 9. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!