Van valami vágható öntapadós fólia, amit az okostelefonra lehet ragasztani védelmi céllal?
Karcolás, leesés-törés elleni védelemnek kéne.
Régen széles celluxot használtam gombos telefonok kijelzőjéhez, de az túl keskeny és tartok tőle, hogy a a kamera lencséjét is takarva rontja a képminőséget.
Egy két körömnyi kamera védő fóliáért nem fizetek több ezer forintot.
Életemben összértékben nem volt 100.000Ft értékű telefonom, és volt már vagy egy tucat.
Köszönöm, hogy válaszoltál, értékeltem.
Van egy 50.000Ft értékű telefonom.
Gyakorlatilag 10.000Ft-ért vettem, mert mobilcsere programban beszámították az előzőt 40.000Ft-ért.
előlapi fólia kb 3000Ft
hátlapi/kamera védő fólia (ez bélyegnyi méretű) kb 3500Ft
tételenként kb 1500-2000Ft postaköltség
ez kb 10.000Ft
csak nekem fura, hogy a kb 20 Ft anyagköltségű fóliáért kéne 10.000-et fizetnem?
Inkább veszek nagy tisztaságú öntapadós üvegfóliát 6000Ft-ért és egy életre meg van oldva a család védőfólia ellátása.
5
Egy átlagot számoltál?
Gratulálok!
Csak néhány éve használok okostelefont.
Ezek is, meg a gombosak is olyanok voltak, amit ismerősök lecseréltek újabbra, mert régi, lassú, és/vagy nagyon gyenge akksijú, értéktelen volt. Még eladásra sem tartották érdemesnek.
Nagyjából 5-10 évnél régebbi telefonjaim voltak.
csak átlagot lehet, semmi támpontot nem adtál meg.
100-ból levonva 10ezer
90000.- maradt 11 mobilra
~ 8200.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!