Hogy csináljam hogy fusson a telefonomon az android operációs rendszer?
Figyelt kérdés
Most vettem a Media Marktba2023. febr. 4. 16:14
22/31 anonim válasza:
"azt irja ki h nincs rajta androind a53 modell"
ha nincs rajta a53, mi van a számlára irva ?
"Most vettem"
vidd vissza holnap, 3 napon belül rá varázsolnak valamit...
23/31 A kérdező kommentje:
A53, de nincs rajta Android
2023. febr. 4. 19:38
24/31 anonim válasza:
Akkor vidd vissza a számlával együtt, hogy igazolni tudd, és mutasd meg az eladóknak a hibát, jó eséllyel kicserélik!
25/31 anonim válasza:
Ha betud9d kapcsolni és vannak rajta appok akkor Android is van rajt, ha nem kapcsol be, és nincs app rajt akkor vidd szervizbe. És tanulj meg értelmesen magyarul beszélni
26/31 anonim válasza:
ez vagy troll vagy lopott mokolt telefon mert ha újonan média marktban vetted akkor eleve van android rajta.
27/31 anonim válasza:
Hagyjátok a p..csába. Troll a gyerek, vagy gyp-s. Ha akart volna, már válaszolt volna normálisan a kérdéseinkre, de nem tette, így nem tudunk/nem akarunk segíteni.
28/31 anonim válasza:
Lehet, hogy újracsomagolt volt, és nem próbálták ki amikor visszavették. Az előző tulaj megpróbálhatta rootolni, vagy ilyesmi.
29/31 A kérdező kommentje:
vissza vittem azt mondják android fut rajta
2023. febr. 5. 12:46
30/31 anonim válasza:
Meg is nézték? Kiírta amit idéztél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!