Ha szolgáltatótól vásárolok telefont, akkor is tehetek bele két simet, két külön szolgáltatótól?
Igen lehet bele tenni másik kártyát is.
A hűség nem a készülékre hanem a díjcsomagra van!
A készülékre maximum hiteled, részleted van.
Hol írnak erről, hogy szolgáltatófüggővé tett telefonok elfogadnak dual SIM-kártyát ha a másik kártya másik szolgáltatónál van?
Nem tudok arról se, hogy a szolgáltatók kifejezetten független telefonokat árulnának.
Én még úgy tudom, hogy a hűségidő végén ingyenesen függetlenítik.
"Hol írnak erről, hogy szolgáltatófüggővé tett telefonok elfogadnak dual SIM-kártyát ha a másik kártya másik szolgáltatónál van?"
Nem írnak. De amióta vannak duál készülékek azóta azokat függetlenként árulják. Semmi értelme nem lenne a függő duálos készülékeknek ha két ugyanolyan kártyát lehetne csak beletenni. nem? Senki sem venne ilyen telefont ha nem függetlenek lennének!
"Nem tudok arról se, hogy a szolgáltatók kifejezetten független telefonokat árulnának."
Elég régóta így van a telekomnál - csak erről tudok nyilatkozni, ott van előfizetésem. A 2017-ben vásárolt készülékem (nem duál!) már független volt.
"Én még úgy tudom, hogy a hűségidő végén ingyenesen függetlenítik."
Mint mondtam a hűség CSAK A DÍJCSOMAGRA vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!