Sos! Hogy tudom elérni hogy senki se tudjon felhívni ?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kiváncsi senkire . Úgy szeretném használni a mobilinternetemet, hogy a hívásokat-sms/ket nem fogadom egyáltalán . Tudni sem akarok róla . Ha bekapcsolom a ne zavarjanak funkciót csak nemitva lesz ha a repülőgép uzemmodot akkor pedig internetezni nem tudok. Wi-fi nem elérhető :(2023. febr. 2. 00:13
11/16 anonim válasza:
ha azért hívnak, hogy nyertél egy iPhone-t ?
12/16 anonim válasza:
Érdekes, nekem repülő módban is belehet kapcsolni a wifit
13/16 anonim válasza:
12# mindenki bé tudja kapcsolni a wifit, de ő
"Úgy szeretném használni a mobilinternetemet"
szeretné.
14/16 anonim válasza:
13 Értem. Akkor az a kérdés hogy 4g képes-e a telefonja. Ha igen akkor pedig az lesz a kérdés hogy LTE vagy pedig VoLTE.
Ha sima LTE akkor tudok megoldást.
Milyen telefonról van szó?
15/16 anonim válasza:
Már akinek. Számomra az értelme a nonstop internetelérés, nem az hogy 0-24-es ügyeletet tartsak ha valaki másnak csacsogni van kedve.
16/16 anonim válasza:
Ha lehetséges, akkor lockold LTE-re a telót és tiltsd le a VoLTE hívást.
De sajnos nem minden telefonba tudsz ennyire belenyúlni gyári állapotban.
Az átirányítós megoldás egyszerűbb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!