Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet gyorsan leamortizál...

Hogy lehet gyorsan leamortizálni egy iphone akkuját?

Figyelt kérdés
Mindjárt lejár a garancia és szt akarom, hogy ingyen cseréljenek Akkut
2023. jan. 28. 13:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, mindennapos használattal :D
2023. jan. 28. 13:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Ja! De 84% on vagyok és 80 alatt nem érdekli ōket. És csak 2 hónapom maradt
2023. jan. 28. 13:26
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
mikró - fagyasztó felváltva
2023. jan. 28. 13:39
 4/13 anonim ***** válasza:
34%

"80 alatt nem érdekli ōket"

akkor jó, mert most fölötte vagy

2023. jan. 28. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Én úgy tudom, hogy az akksit nem cserélik gariban, ha csak nem azért ment tönkre, mert gyári hibás volt (pl felpúposodott). Azért neked nem fogja kicserélni az apple, mert belenyomtál 800-1000 ciklust és elfáradt.
2023. jan. 28. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

5-össel egyet értek.

Az akksit pedig komoly túráztatással lehet kinyírni mint minden más akksit. Durva igénybevétel kell neki. Minden nap merítsd le és töltsd fel ahányszor csak tudod. Kell valami olyan app ami beteg módon meríti. Ha van rajta lidar scanner azzal leher szivatni az akksi keményen. Vagy valami durva játékkal. Persze teljes fényerőn.

2023. jan. 28. 16:04
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

"Ja! De 84% on vagyok és 80 alatt nem érdekli ōket. És csak 2 hónapom maradt"

Azzal ugye tisztában vagy, hogy a telefonok és a laptopok (meg kb. minden aksis készülék) akkumulátorára nem az alap garancia vonatkozik, hanem általában fél vagy egy év?

Plusz a használatból bekövetkező kapacitás romlás az nem garanciális hiba, hanem az aksi működésének természetes velejárója?

Garanciavesztés nélkül úgy lehet a "leggyorsabban" kinyírni egy telefon aksiját, ha folyamatosan használod, nulláig meríted, feltöltöd teljesen és utána megint lemeríted. Magyarul egész nap nyomkodd mint a veszett hülye és töltögessed.... bár teljesen feleslegesen csinálnád ezt, kiröhögnek és elzavarnak a p..csába, hozzáteszem jogosan.

2023. jan. 28. 16:17
 8/13 A kérdező kommentje:

Utánanéztem mennyi egy csere, meglepōdtem. Aut hidtem valami 60-70.000, de inkább feleannyi.

Megvárom még kevés lesz, mert power bank mindig van nálam védz esetére és akkor kicseréltetem.

2023. jan. 29. 10:20
 9/13 anonim ***** válasza:
1 milliós mobilnál, 60 ezret is megér az aksi csere.
2023. jan. 29. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Csak nem mindegy hol nézted meg. Ha a sarki gsm-ben akkor lehet hogy olcsó lesz, de egyben kaka is! És örülj ha a telefon más részeit nem teszik tönkre.
2023. jan. 29. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!