Iphone 12 minit lehet-e kártyafüggetlenné tenni?
A mobil szolgáltató tudja megoldani. Nézd meg annak a szolgáltatónak a honlapján amelyiknél vetted hogy hogyan kell kérelmezni a függetlenítést.
Én telekomos vagyok, itt online lehet intézni, csak az IEMI száma kell. Vodánál, jettelnél nem tom hogy megy.
Amikor értesítenek hogy függetlenítették akkor két megoldás van:
1. be kell tenni egy másik SIM kártyát a telefonba aztán fel fogja ajánlani az újra aktiválást
2. vagy újra kell telepíteni a telefont és ekkor történik meg az akziválás immáton függetlenként.
(kis magyarázat: Az iPhoneonok korlátozását az Apple állítja be és tárolja. Tehát ha te kéred a függetlenítést akkor a mobilszolgáltatód az Apple-nél kéri hogy kapcsolják ki a korlátozást. Amikor pedig újraaktiválod az iPhonet, akkor az Apple rendszeréből az iPhone megtudja hogy ő már független, így aztán el fog fogadni másik kártyát)
A telefont használtan vettem, ez esetben el tudom én végezni a függetnelitést az adott szolgáltatónál, vagy csak az eredeti tulajdonos tudja?
Amúgy köszönöm szépen a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!