Melyik mobilkészülék a jobb? Samsung Galaxy A52s 5G? vagy Xiaomi Redmi Note 10 Pro?
Elsősorban arra lennék kíváncsi kamerában melyik a jobb (minőség)
Melyik éri meg jobban megvásárolni?
Egyiksem.
Mind két típus egy nagy 0...
Nemsokára új telefont fogok venni, és nekem is fontos a jó kamera. Egy ideig a Note 10 Pro-val szemezgettem, de aztán több tulajdonság miatt is a Galaxy A52s felé fordultam, köztük a kamera miatt is!
A Xiaomi-nak mindkét beállításban nagyobb felbontású a főkamerája, de a Samsungé sem kicsi, a képminőség viszont azonos, ugyanakkor a széles látószögű már lényegesen másabb minden szempontból:
Samsung: 12 MPx, 123 fokos látószög, és relatíve tiszta szép képek
Xiaomi: 8 MPx, 118 fokos látószög, és nagy a képzaj
A makrója mindegyiknek 5 MPx, mélységszenzora viszont a Samsungnak 5 MPx, Xiaominak 2 MPx. Konkrét tapasztalatom még egyikkel sincs, a Mobilarénás tesztfotókra hagyatkozva írom, nézd meg őket Te is, és döntsd el!
Azon kívül kijelzőben azonosak, Jack-csatlakozó is mindegyiken van, de: a Samsung hardveresen erősebb, és vízálló, a Xiaominak viszont erősebb a wifi-je, kicsivel jobb az üzemideje, és gyorsabban töltődik. Az előző telefonom is Samsung volt (A70), nem volt vele bajom, Xiaomival nincs tapasztalatom, de szoftveresen nagyon megoszlóak róla a vélemények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!