Egy iPhone nagyobb valószínűséggel bírja tovább, mint egy Android?
Az élettartamára gondolok. Eddig mindig csak androidos készülékem volt, egyik telefonom se bírt ki 3 évet se, idegörlően akadt, lefagyott, stb. Gondoltam rá, hogy váltok. Vélemények? Tapasztalatok?
(Ja meg az iPhone tényleg baromi rossz aksival bír?)
Samsung Galaxy Note 8 (2018)
Immáron 5 éve használom ezt a telefont, és fogalmam sincs miből van de az istenért sem tudom széttörni pedig mindenegyes nap kicsúszik a zsebemből, kezemből. Szóval a töréstesztje biztosan zseniálisan jó.
Eddig egyszer volt szervizben, akkor is azért mert a töltő csatlakozója elromlott ibm 15k kicserélték.
Az aksija jelenleg siralmas, mindenhova ha megyek viszek töltőt vagy külsőaksit.
A képernyője szarrá van égve, tehát minden alkalmazást amit sokat használok bele van égve a képernyőbe. Látom a billenytuzetet, a chatfej helyét szóval ja elég durván nézz ki már. Ezeken kívül amúgy tökéletesen működik.
Utoljára tavaly szeptemberbe volt szoftver frissítésem.
Jelenleg én is gondolkozom a váltáson, most már eléggé meguntam a beégett képernyőt, és a folyton merülő aksit.
#9 vagyok
Pontosan miért lettem lepontozva? Akkor is jól működik ès akkor is jó az akksija, ha valakinek más telefon a favoritja…….
"Előtte androidom volt, 2 év után már csak felidegesített az összes."
Szerintem ezért lettél lepontozva (hozzáteszem jogosan) mivel ebből a mondatból semmi nem derült ki.
Mi nem derült ki? Feltételeztem hogy a kontextus miatt nyilvánvaló, hogy arra gondolok hogy 2 év után minden bajuk lett, belassultak, stb. Lényegében erre vonatkozott a kérdés……..???
Ne vedd magadra, ahogy elnézem mindenkire nyomják a pirosat aki nem mindhalálig android fan. :D
17
mintha ettől rossz ember lennék, vagy nem próbáltam volna már az androidot :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!