70-80ezer ft értékben milyen telefon márkát ajánlanátok? Melyik érné meg a legjobban?
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 12:46
1/13 anonim válasza:
Milyen felhasználásra?
Sajnos itt túl nagy merítési lehetőség nincs, kb. ebben az ársávban kezdődnek a használható telefonok. Nem is márkát kell itt keresni, hanem konkrét típust.
2/13 anonim válasza:
Motorola például. Vagy OnePlus.
3/13 anonim válasza:
Ennyiért a legjobbak:
Motorola Moto G32
Motorola Moto G71 5G
Xiaomi Redmi Note 10 Pro (6/64 GB)
Xiaomi Redmi Note 11
Honor X8 5G
Realme 9i
Oppo A74
7/13 anonim válasza:
Szívből tudom ajánlani bármelyik Számodra megfelelő specifikációkkal rendelkező Motorola készüléket, akár használtan is.
8/13 anonim válasza:
Én használt telefont soha nem ajánlanék, garancia hiánya + ki tudja, hogyan használták...
Nokia pedig manapság ár-érték arányban nagyon rossz! Pontosítva árához képest nagyon el van maradva a hardveres trenddel!
9/13 anonim válasza:
nekem van egy nokia x10 teljesen jó nekem megfelel mivel google pixel nekem drága volt .
10/13 anonim válasza:
“azért a Nokia, mert a Google Pixel drága volt” - mint ha ezeken kívül más márka nem létezne! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!