Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Messenger és Facebook?

Messenger és Facebook?

Figyelt kérdés
Nincs Messengerem de Facebookom igen. Laptopon így is eltudom olvasni a Messenger üzeneteimet. Mobilon mindig azt írja ki, hogy töltsem le. Miért? Hogyan tudnám megnézni mobilon az app letöltése nélkül?

2023. jan. 24. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Mobilon két külön alkalmazásként van jelen a Facebook és a Messenger. Gépen nézve a Messenger felülete be van ágyazva a Facebookra, de igazából ott is egy külön alkalmazás, ami a messenger.com címen érhető el.

Mobilon nem tudod megnyitni a beszélgetéseidet Messenger nélkül.

2023. jan. 24. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Ha van Facebookod, akkor Messengered is van. A Messenger a Facebook üzenetküldő és kezelő szolgáltatása.

Mi okod van rá, hogy Messengert nem akarsz? Ahogy 1. leírta, mobilon ketté van szedve (aminek biztos megvan az oka, hogy így csinálták meg, de nem tudom, hogy mi)

2023. jan. 24. 11:59
 3/8 anonim ***** válasza:
böngészőbe beírod hogy messenger.com és így nem kell letölteni
2023. jan. 24. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
Kémprogramomat nem szabad telepíteni!
2023. jan. 24. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es. Megkérdezhetem milyen operációs rendszer fut a telefonodon? Mert Androidon a Google simán kémkedik, iOS-ben meg ki tudja mi, de ott is 100% hogy van valami.
2023. jan. 24. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Pontosan 5-ös.

Mind.

A gyenge humoromat csillogtattam.

2023. jan. 24. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyik sem kémkedik.
2023. jan. 24. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es. :-D
2023. jan. 24. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!