Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ilyen esetben lehet vírusos a...

Ilyen esetben lehet vírusos a telefonom? Ellophatják az adataimat?

Figyelt kérdés
Neztem a google-t, és azon belül is egy képet, majd utána elakartam olvasni egy oldalt, de utána egy tök másik oldalra írányított rá. De rögtön be is zártam, de félek nehogy ellopják az adataimat, vannak oldalak, ahol a bankszámlaszamom meg van adva.
2023. jan. 20. 01:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%

Ne bántsd, biztosra ment legalább és megnyugszik a lelke.

Nem mindenki van tisztában ezekkel, hogyan is működik a dolog.

2023. jan. 20. 06:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Igen, LEHET vírusos.

Igen, ellopHATják az adataidat.

Banki, -és bármilyen más személyes adatok telefonon történő tárolása egyszerű ostobaság és igénytelenség. Egy tudatos felhasználó számára teljesen evidens (kellene, hogy legyen), hogy olyan adatokat, amelyeket nem szeretne közkinccsé tenni, azokat nem szolgáltatja ki virtuális hálózathoz csatlakozó elektronikus eszköznek, mert a visszaélés, vagy az önkezű kiszivárogtatás veszélye bármioor fennállHAT...

A teljes gyári visszaállítást elvégezted, így minden nem alapvető dolgot töröltél a készülékről, így megint "tiszta lappal" kezshetsz :) A problémád megoldódott. Adatokat lopHATott az adott kártevő, de ennek kevés az esélye, biztosat meg nem tudhatunk az eset körülményeinek pontos ismerete nélkül.

2023. jan. 20. 13:02
 13/19 anonim ***** válasza:
*bármikor
2023. jan. 20. 13:03
 14/19 anonim ***** válasza:
*kezdhetsz
2023. jan. 20. 13:03
 15/19 A kérdező kommentje:
Online rendelős oldalakhoz van megadva a bankszámlám, különben akkor rendelésnél hova utalnák vissza a pénzt.
2023. jan. 20. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:

"vannak oldalak, ahol a bankszámlaszamom meg van adva."

Aki virtuális kártyával vásárol, nyugodtan alszik :)

2023. jan. 20. 18:42
 17/19 anonim ***** válasza:

" utána egy tök másik oldalra írányított rá"

De mégis hová? És hová kellett volna?

2023. jan. 20. 18:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Egy olyan oldal jött fel, ha jól láttam, ami ilyen kamu oldal, és lehetett volna onnan vásárolni valamit, de rögtön bezártam. De a kérdésem az, hogy emiatt lehet-e baja a telefonomnak, lehet-e vírusos, meg ellophatják-e az adataimat? Más válasz nem érdekel.
2023. jan. 20. 19:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Elmondjuk hatodjára, hogy nem bazdmeg? ...
2023. jan. 21. 06:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!