Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung a22 telefonon képernyő...

Samsung a22 telefonon képernyőfotót ha rossz a - gomb?

Figyelt kérdés

Samsung a22 telefonom van, ma romlott el a hangerő csökkentő gomb és így nem tudok képernyőfotót csinálni. Speciális beállításoknál nekem nem adja ki azt a lehetőséget, hogy tenyér mozdulattal csináljam a képernyőfotót.

Elvinni javítani nem opció mert ott kell hagynom és nincs másik telefonom. :(

2023. jan. 19. 00:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Screenshot Touch alkalmazás.

Nekem kiesett a Samsung A5-m gombja ugyanúgy és meg se találtam.

Screen Touch-ot használok Screenshot-ra és a kis tűvel hallkítok zenét, ami járt hozzá, hogy ki tudd pattintani a Sim kártya tartót.

2023. jan. 19. 00:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Menő, hogy szinte mindenre van alkalmazás. Így legalább nem kell otthagynom ezt a vackot a szerelőnél. Pacsiii.
2023. jan. 19. 00:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is meglepődtem, hogy van, mondom tuti hülye vagyok, hogy eszembe jut keresni, mert szükség van rá ÉS VAN! 😂

Tényleg áldom azokat, akik kitalálták! 😂

Pacsi! 😂✌❤

2023. jan. 19. 00:57
 4/5 anonim ***** válasza:
2023. jan. 19. 01:21
 5/5 anonim ***** válasza:

"Screen Touch-ot használok Screenshot-ra és a kis tűvel hallkítok zenét,"

Egyik fologhoz sem kell segédezköz.

A képernyőmentést érintéssel, a hangerőt pedig a másik hangerőgomb megnyomásával a képernyőn megjelenő csuszka segítségével, nyilván feloldott készülék esetében.

2023. jan. 19. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!