Hogyan lehetne beállítani, hogy ne világítson egész éjszaka?
Elalváshoz (másképp sajnos nem tudok) youtube videókat szoktam nézni. Be van állítva, hogy ne kezdjen következő videót, amikor vége van annak, amit nézek.
Viszont egy ideje azt vettem észre, hogy nem alszik ki a kijelző, hiába vége van a videónak. Azt az összefüggést találtam, hogy ha olyat nézek, ami "csatorna", tehát van több videója a feltöltőnek, azt ajánlja fel a videó végén, akkor van ez, hogy nem alszik ki a kijelző, hanem addig mutatja, amíg én ki nem lépek.
Lemerül a telefonom így reggelre.
Milyen beállítást kellene még tennem, hogy "elaludjon" a telefon?
Kérdező: A képernyő hideg fénye gátolja a melatonin képződést, amitől nehezebb elaludni.
Ma már a legtöbb telefonon be lehet kapcsolni valamilyen esti módot, amikor sárgásabbra vált a képernyő. Mindenképp érdemes ezt használni, ha lefekvés előtt használod a telefont, hogy könnyebben tudj elaludni.
De hagyományos papír könyv olvasása több szempontból is egészségesebb elalváshoz, mint videókat nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!