Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ilyenkor mi a teendő? Mit...

Ilyenkor mi a teendő? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémánk, hogy az egyik nagyon jó barátom vett ma ellőfizetésre fel egy iPhone 11 mobiltelefon készüléket, viszont most jutott el odáig, hogy fel tegye töltőre, ami sajnos nem tölt. Vagyis hát..tölt de ugrándozik, egyszer tölt,majd nem tölt, aztán megint tölt. Teljesen kétségbe van esve,hogy most mi van, ezért gondoltam ki írom ide, hátha vannak itt hozzá értő emberek is, akik tudnának neki segíteni.

Előre is köszönjük a segítséget!

További szép estét mindenkinek!

2023. jan. 16. 20:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nekem is iPhone-m van, csak nekem nem 11, vagy 2. generációs, hanem egy 6s, így annyira nagyon nem tudtam neki segíteni, mivel 11, vagy ehhez hasonló telefonom nem volt. Gondoltuk, hogy vissza kellene neki vinnie, csak azt hittük, hogy esetleg valamilyen más probléma van, elsőnek a töltőre gyanakodtunk, mindent megtettünk, hogy jó legyen, de semmi.

Ha én vettem volna fel a telefont, s nálam szart volna be, akkor minek azt írtam volna, hogy egy nagyon jó barátom, s nem én?

Mi abban a cink, hogy nálam egy új telefon nem jól tölt, vagy behalt?

2023. jan. 16. 21:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Jófogáson vette volna előreutalással, megérteném az aggodalmát, de így csak múló bosszúság legfeljebb.
2023. jan. 16. 22:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
3 napon belül csere !!!
2023. jan. 16. 22:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem is iPhone-m van"

mind úgy működik, be kell dugni és tölt,

ez hibás , 3 nap csere, nem javítás...

2023. jan. 16. 22:47
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

Holnap megy és vissza viszi.

2023. jan. 16. 22:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak keményen! Ne hagyja magát lerázni! Mindent meg fognak tenni hogy ne keljen kicserélniük, mondani fogják majd hogy szerviz, meg gari, meg ez meg az, és majd 1 hónap múlva megmondják cserélik-e, stb.

Nem!

3 napon belül kötelesek cserélni!

2023. jan. 16. 23:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

töltőt kapott a mobil?

mert ha nem, akkor az lesz a hibás

2023. jan. 17. 00:59
 18/21 NTBS ***** válasza:
Vidd vissza a boltba. Még csereköteles.
2023. jan. 17. 06:42
 19/21 A kérdező kommentje:

Végül meg lett a hiba.

Munkahelyen van, s most írta nemrég, hogy a főnöke töltőjével próbálta meg tölteni, így töltődött, nem ugrándozott, szóval akkor valószínűleg töltő hiba.

2023. jan. 17. 10:46
 20/21 anonim ***** válasza:
17# írtam
2023. jan. 17. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!