Megéri megvenni kínából?
Figyelt kérdés
Találtam teszvesz-en egy nokia n97-et jó áron. viszont Hong Kong, Kínából postázzák.. :S vagyis egy nagy szar az egész mert kínai? hallottam már olyat hogy nem mindig rossz a kínai gyártmány. a véleményetekre lennék kivácsi2010. okt. 3. 12:17
1/4 anonim válasza:
AZ a telefon nem eredeti az biztos! AZ egy kinai klon ami fele annyit sem tud mint az eredeti! Csak ott leirjak mit tud es aztan 1-2 honap mulva se szo se beszed behal!
2/4 anonim válasza:
Én szoktam kinai telcsiket venni - igaz, lassan már mind az, de amit itthon veszünk, arra legalább van garancia és alkatrészellátás. Szóval szerintem ne vedd meg kintről
3/4 anonim válasza:
a kínában található nokla gyárban igen jó telók készülnek. régen a nokiát koppintották. de elhihetitek, már a nokia koppintja a noklát 1-2 dologban. nézzetek csak utána....
4/4 anonim válasza:
én emg is rendeltem egy-et, de nem cect és nem is nokla. gyakrolatilag nincs rajta márkanév. rá vannak írva dolgok, amik az eredeti n97-re is rá vannak
nekem sajnos rosszat küldtek, és most ezért folyik a harc, de összességében nagyon tele van pakolva a telefon funkciókkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!