Samsung Galaxy A04s telefonokat vett a munkahelyem. Gondolom ennél gagyibb, olcsóbb nincs a Samsungok között, ugye?
Ha nem social media menedzser vagy valamelyik cégnél, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy milyen telefon a céges telefonod. Az nem azért van, hogy makrofotókat lőjj vele egy suszterbogárról vagy épp nem is arra, hogy tűéles fotód tudj vele lőni a Holdról.
Arra van, amire a céges feladataidhoz mérten adják. Minden másra meg privát telefont kell venni, aztán az olyan csúcskészülék lehet, amilyet csak akarsz.
Viberre, WhatsAppra meg minden egyébre meg bármelyik alap okostelefon teljesen oké lehet...
Nekem ezzel az a bajom, hogy bizonyos olcsó okostelefonok még az alap feladatokra se jók, egyszerűen maga a rendszer kínlódva fut*. Akkor már jobb valami gombos butafon, ha csak telefonálni kell rajta meló-ügyben. Nálunk is azt kapnak, akiknek elérhetőnek kell lenniük, teljesen jó.
*: a fent említett típussal nincs konkrét tapasztalatom, de volt korábban más alsókategóriás samsungom, azzal telefonálni is kihívás volt, a létezéstől lefagyott :D
"ócska ez a telefon, mert azon gondolkoztam eladom"
ha ócska lenne , ki venné meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!