Eloszor a telefonba kell bedugni a toltot es utana a konnektorba vagy forditva???
Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 23:34
21/25 anonim válasza:
"Ez igen, szavakon lovagolsz? A telefonban sincs töltő, csak a töltést vezerlő áramkör. Az soha nem fogja feltölteni. Értelmetlen kötözködés. "
Próbáld feldolgozni, hogy tecnikailag így működik, és emiatt nagyjából lényegtelen a sorrend, így értelmetlen a kötözködés.
Mint öltözködéskor hogy elsőként a zoknit húzod-e fel, vagy azt hagyod utoljára.
22/25 anonim válasza:
Teljesen mindegy. SZerintem a normáis ember nem húzkodja folyton ki a konnektortból az USB-tápegységet (így jó, kedves káka-nagykereskedő, aki csomót kerestél rajta), csak a telefont dugja rá. Esetleg, mivel többnyire több töltendő eszköz is akad a családban, a dugasztápok egy külön kapcsolós elosztóban vannak, amit este bekapcsolnak, reggel kikapcsolnak. Mi így csináljuk. Bekapcsoljuk, és mennek az indukciós töltőkre a telefonok, vezetékkel pedig a headseteket, autós kihangosítókat töltjük. Ilyenkorra ütemezzük a borotva, szakállnyíró, akkus LED-tükör töltést is, mivel az összes töltő egy nagy kapcsolós elosztóban van.
23/25 anonim válasza:
21. Nem a te inged, vegyed le.Szerintem is tökmindegy a sorrend.
A hozzászólásom a töltő-adapter megnevezéssel kapcsolatos vekengésről akart szólni. Azt hittem kitalálható, de úgy látszik nem.
24/25 anonim válasza:
21# először a cipőt, utána a zokni
25/25 anonim válasza:
"Samsung A52s és A53 készülékhez jár még töltő a dobozában?"
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
most akkor a dobozban keressük ?
vagy a mobilban van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!