Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik töltő jobb az iPhone...

Melyik töltő jobb az iPhone hoz? A sima ami lassan tölti vagy mondjuk egy 20 w os gyors töltő ?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Gyorstöltő jobb, gyorsabban feltölti.
2023. jan. 15. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A 11 prohoz kaptam még töltőt, a 18W-os gyorstöltőt. 2 évig használtam a 11 prohoz, most a 13 pro maxhoz is azt használom és semmi baja az akksinak. 95%-os, pedig 2021 szeptemberében vettem.

Korábban sem az 5W-os töltővel töltöttem az iPhonejaimat, hanem a 12W-os iPad töltővel. Azoknak sem volt semmi bajuk sosem. Nem károsítja az iPhoneok akksijait a gyorstöltés. 80% felett amúgyis visszalassul 10W környékére és folyamatossan csökken a töltési teljesítmény ahogy feltöltődik az akksi. (minden akku töltése így működik, a teljes töltés közelében már nagyon keveset töltöget - csepptöltés)

Megéri a 20W-os töltőt venni, mert rohadt jó tud lenni amikor reggel rájössz hogy este nem tetted fel a telefont töltésre. Gyakorlatilag amig megvan a reggeli cicamosdás, öltözés, vakarózás addig feltöltődik és nyugodtan tudok elindulni.

2023. jan. 15. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:

2 es.

Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen normálisan ,időt szánva kifejtetted. Szerinted az utangyartottal lehetnek gondok vagy csak a gyári van tularazva? A 12 eshez vettem egy 20 w ost,2500 forintért,de mivel ez az első ilyen telefonom, szeretnék utána járni,mielőtt tönkre tenném. Mégegyszer nagyon köszi a segítséged.

2023. jan. 15. 20:06
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Mivel a telefon szabáloyzza a töltést, akár 45W-ost is használhatnál, akkor is csak annyival fog tölteni, amennyit engedélyez a telefon töltésvezérlője. Igaz, ha 5W-ost használsz, az a max, amit tud a töltő. Nem lesz baja 20W-ossal sem. Ezen a szinten figyelnek azért ezekre a dolgokra is, nem 40000 Ft-os kínai csoda, ahol 60W-ot is engedélyez a telefon, nem számit, hogy ez mennyire lesz hatással az alkatrészekre, aksira.
2023. jan. 16. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"a gyári van tularazva?"

Most megnéztem, 9000 forint a gyári 20W-os. Hát emelkedett az ára, de még így sem mondanám túlárazottnak. Azért abba gondolj bele, hogy az egy minőségi cucc és vagy 10 évig működni fog. A következő és az azt követő telefonodat is kiszolgálja és még minden mást is tölthetsz vele.

"vettem egy 20 w ost,2500 forintért"

Vagy szerencséd lesz vele, vagy nem. Nem tudhatjuk.

2023. jan. 16. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!