Zola1102 kérdése:
Nem tudok a telefonon sem hívni sem hívást fogadni,sms küldés jó.Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Csináltam ujra indítást és gy ári visszaállítást is-A telefon Xiaomi 4A2023. jan. 15. 17:27
3/15 A kérdező kommentje:
Csináltam ujra indítást és gyári visszaállítást is.Délelőtt még jó volt
2023. jan. 15. 17:46
4/15 anonim válasza:
Másik telefonban sem jó a kártya?
Számla be van fizetve?
5/15 A kérdező kommentje:
Másik telefonban jó a kártya abban működik
2023. jan. 15. 18:28
6/15 anonim válasza:
Lehet, hogy fel kell tölteni a hívásra, ha neked olyan szolgáltatód van.
7/15 A kérdező kommentje:
A kártyán van pénz fel van töltve
2023. jan. 19. 09:30
8/15 anonim válasza:
Ha más készülékben működött, akkor a készülék hibája lesz.
Volt ilyen típusú telefon a családban, én úgy emlékszem, hogy nem támogatta a VoLTE-t, azaz a 4G hívást.
Úgy tudom a 3G megszűnt az ország nagy részén, úgyhogy ha az adott helyen nincs 2G (vagy nincs rá felengedve), akkor nem fogsz tudni hanghívást indítani/fogadni.
Amit nézz meg:
- be van-e kapcsolva a VoLTE hívás?
- Milyen hálózatokra van felengedve (2G, 3G, LTE)?
9/15 A kérdező kommentje:
Tudtommal a 4G csak az internetnél számít!A régebbi nyomógombos telefonokat ma is lehet használni azokon sincs 4G Egyébként a telefon tudja a 4G-t
2023. jan. 20. 07:06
10/15 anonim válasza:
Rosszul tudtad.
Miután nem válaszolsz, így nem tudok segíteni, sok sikert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!