Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iwiwet nem lehet ugy használni...

Iwiwet nem lehet ugy használni telóról mint a facebookot? Halottam vmi olyasmit h lehet, de nem tudom h igaz e

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet iwiw-et is ingyen használni de csak vodafone-nál...A Facebook-ot pedig T-mobile-nál
2010. okt. 3. 11:50
 2/7 A kérdező kommentje:
értem köszi
2010. okt. 3. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:

remélem még azért nézed a kérdést mert az első válaszadó hülyeséget irt.

[link] az iwiw a t-mobilenál is. mint pl nekem is.

2010. okt. 3. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
az iwiw nem elég, hogy a böngészőben is egy nagy rakás szar, de ki az a hülye, aki mobilon, mégszarabb felülettel is azt akarja használni?
2010. okt. 3. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
ingyen üzenetre használom semmi másra. egyébként tényleg alpári a kezelőfelület.
2010. okt. 3. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
utazáshoz tök felesleges használni, országszerte hol van, hol nincs térerő, és már 2010-ben járunk...
2010. okt. 3. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
xDDDDDDDDDD
2010. okt. 3. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!