Xiaomi redmi note 11s vélemény?
“az előlapi kamera attól hogy 16mpx, jó minőségű képeket csinál?”
A felbontás főleg a kép részletességét és méretét határozza meg, bár minőségben is van szerepe, de nem akkora jelentőségű, ez egyéb más dolgoktól is függ (szoftveres fókuszálás, rekeszérték, külső fényviszonyok, stb..) És elárulom, hogy a mostani legtöbb okostelefon fő- és előlapi kamerája által is csak 12-16 MPx körüli részletességgel készülnek a képek, a többi pixel csupán felnagyítja a képet, de az részletesebb nem lesz! Minőségben pedig nézd meg róla a Mobilaréna tesztfotóit, és döntsd el, mennyire jók Neked!
Viszont akinek fontos a jó kamera egy telefonban, az manapság már nem fog 100 ezer Ft fölött olyan telefont venni, ami csak max. 1080p@30fps-ben tud videókat készíteni, ár-érték arányban már gyenge, illetve eleve MediaTek-processzoros telefont se ajánlok, főleg a Helio-szériából, az egyik legrosszabb gyártmány!
Ennyi pénzért Xiaomi-ból szerintem még mindig a Redmi Note 10 Pro a legjobb, ár-érték arányban is, hardveresen is, és kamerában is jó!
Én sokat fotóztam vele, jó képeket csinál,akár selfibe is.
#2 olvass utána, a legjobb mobilnak tartják árban, tudásban a drágább mobilokhoz képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!