Samsung s5230as telefonom van és kb 1 hete nem tudok csatlakozni az internetre:S azt irja ki h kapcsolodás sikertelen. Hogy lehetne megcsinálni?
Figyelt kérdés
néztem már itt kérdéseket, de egyikre sincs normális válasz, amivel meglehetne oldani:/
t-mobile-s vagyok. egyik ismerősőm azt mondta, hogy biztos letiltották... gondoltam bemegyek tmobilba és megkérdezem. de nem mostanába megyek arra felé. szoval nincs valami megoldásrá?:/ fontos lenne.
2010. okt. 3. 09:27
1/6 anonim válasza:
Én is tmobilos vagyok kb 1 éve. Eleinte én is feltudtam csatlakozni a netre, de egyik pillanatról a másikra pár hónapja nem lehet. Én sem tudom mi lehet az oka. A netes felületükön beléptem az oldalamra ott azt írja, hogy netstart aktiválva. Tehát elvileg jónak kellene lennie, de mégsem jó.
Segíteni nem tudtam, de várom, hátha valaki tud ötletet, hogy mi lehet a baj.
2/6 A kérdező kommentje:
nekem is azt irja ki.. :/
2010. okt. 3. 10:50
3/6 anonim válasza:
Megnézitek a T-mobil honlapján, hogy mennyi az ügyfélszolgálat telefonszáma ( mobilról ingyenes). Felhívjátok, és megkérdezitek.
5/6 A kérdező kommentje:
najó lett :D beléptem ott a menünél a komminukáció "fülbe" és ott rámentem facebookra. elé irtam egy 0-át és jóóó :)
2010. okt. 4. 20:06
6/6 A kérdező kommentje:
de máskor is beléptem már netre. és ugy nem volt jó. nem értem mi baja volt:O
2010. okt. 4. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!