Van értelme Magyarországon 5G-s telefont venni, ha a lakóhelyemen és környékén (Budapest melletti kisváros) csak 4G van, és semmi jel arra vonatkozóan, hogy itt is megjelenjen az 5G?
Mobilvásárlás előtt állok, és azon gondolkodom, hogy vegyek egy 5G képes telefont, vagy inkább maradjak a 4G-snél.
Mert már évek óta ígérgetik, hogy bevezetik az 5G-t, de semmi fejlődés.
Az 5G-s telefon meg úgy 50 ezerrel drágább a 4G-snél.
Megéri 5G-st venni, vagy inkább a 4G-st vegyem?
"Nincs hozzá tartalom."
az mi lenne ?
Milyen tartalom???
2G, 3G, 4G, 5G - ezek az internet sebességét és talán a jelerősséget jelentik!
Azt jelenti, hogy semmi olyan szolgáltatás nem jön létre az 5G technológia megjelenésével, ami magánszemély felhasználók számára csak ezzel a jeltovábbítási sebességgel lenne igénybe vehető. A 4G technológia a szolgáltatók által nyújtott internetes és hangátviteli,.... szolgáltatásokat kifogástalanul képes kezelni.
Vállalati kommunikációban léteznek olyan szolgáltatások, amikhez valóban szükséges ma is az 5G gyorsasága.
Én mobilnetemen élek, nekem a nagyobb le/feltöltés jó lenne, hiába az ígért le/feltöltéses 300/150 mb/s, a gyakorlatban ez 30/15 mb/s, s ha nagy fájt töltesz le, még ennyi sem. Wifi 1000x gyorsabban leszedi a GB-os fájlt.
Ez nem létfontosság, 100 naponta 1x jönne jól, ha erősebb lenne a mobilnet.
Telefonom 5G-s, 2 éve vettem, nekem nem érte meg, mert nincs azóta se lefedettség, s vagy 5k-t kellene fizetni szolgáltatónak, hogy a nyomokban 5G-t tartalmazó hálózatukon felengedjenek az 5G-re is.
Nem éri meg most, talán 1 év múlva 100 nap-ból 1-en örülni fogsz az 5G-nek, vagy talán még az sem.
Ugyanakkor én inkább vennék kicsit drágább telefont, s terveznék 2 év helyett 4-re vele, kiindulva abból, hogy utóbbi 2 évben egy Galaxy csúcskészülék pl. szinte semmit nem fejlődött, DXO szerint volt, hogy kamerában még vissza is fejlődött az újabb generáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!