Miből lehet tudni, hogy egy kék fény szűrő app valóban szűri a kék fényt?
Sok ilyen alkalmazás létezik, viszont néhánynál szerepelnek olyan kommentek, hogy "ez valóban szűri a kék fényt".
A több csillaggal értékelt kék fény szűrő appokhoz ilyeneket nem írt senki. Azok közül mennyi lehet átverés?
Egyáltalán honnan tudják ezek a kommentelők, hogy az általuk használt app valóban szűr? Mert én kipróbáltam néhányat, de számomra azonosnak tűnik a működésük.
Normális telefont kell venni amin gyárilag, az operációs rendszerben van ilyen lehetőség. Az a biztos.
Az appok elképzelető hogy hozzá sem férnek a rendszer azon részéhez ami a színhőmérsékletért fele.
Egy jó tanács: egyetlen fillért se adj ki ilyen appért!
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
A telómon van gyárilag "szemvédő" funkció, de annak sem tapasztaltam semmilyen változását, amikor egyszer kikapcsoltam. Még biztosabbra akartam menni, és már valóban látom az eltolást a narancssárga irányáb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!