Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidról váltás Iphonera,...

Androidról váltás Iphonera, hogyan működik?

Figyelt kérdés

Összetörtem az androidos telefonomat, mivel a javítása többe kerülne, mint egy másik telefon, ezért nem csináltatom meg.

Viszont nem igazán találok olyan androidos telefont, ami méretben megfelelne számomra, mert túl nagyok a mostaniak. Iphoneban vannak kisebbek, ezért úgy döntöttem, kipróbálok egyet, mindig is androidos telefonom volt, nem értek az iphone rendszeréhez egyáltalán.

Ugyanúgy lehet használni, mint egy samsungot? Van hasonló mint a google play? Windows szamítógépre rátudom dugni,zenét rakni rá, képeket leszedni?

Autóban szivagyújtóval tölteni?

Mennyire bonyolult a kezelése androidhoz képest?

Amiket kinéztem, használt felújított telefonok:Iphone 7, Iphone 6S, Iphone 6.

2023. jan. 7. 11:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Neten nézelődök webshopokban, használt felújítottak elméletileg, bár hogy mit újítottak rajta, mikor az új akkumulátort is +pénzért kell kérni...

8-as van 60-65.000ft, SE 2020 100.000ft körül, XR-t is nézegettem.

Ez a 3 van most amin gondolkodom. Igazából nincsennek nagy igényeim, alap dolgokra használnám, telefonálásra, közösségi oldalak, netezés, GPS, fényképezés. Fontos, hogy kompakt legyen, és működjön még egy darabig és ne merüljön le 2 óra alatt. Ja és az anyaghasználat, tetszik, hogy az oldala fémből készül, hátlapja üvegből.

Nézegettem zsír új androidos telefonokat is, de szinte az összes tégla méretű illetve műanyagból készülnek. Új iphonet pedig nem szeretnék venni 200 ezerért. :/

80-90 ezer körüli összeget szánok rá.

2023. jan. 8. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!