Sokan miért hiszik ,hogy ha butatelefont használnak akkor nem lehet őket lehallgatni?
„Megírták a facen, az nem elég hiteles? :)“
Az ilyen megjegyzés ellen szinten alluli lenne bármilyen indokot is felhozni.
Nézd, neked a face a hivatalos forrás, nekem a Cybersicheeheitsagentur és a cégünk megfelõ részlege, akik 6 hónapnál régebben updatelt telefont be sem engednek a hálózatba. Elég nagy informatikai konszernrõl beszélünk, de mivel én nem vagyok olyan felvilágosult a témában mint te, csak az említett szakemberekre hagyatkozhatok.
Az a botrány ugye azért megvan, hogy pár éve egy német halálesetnél simán összeszedték aut a 20-30 embert telefonadatok alapján, aki a közelben járt és láthatta. Persze buta telefont is lehet követni, hogy kb merre volt, csak talán mégsem olyan pontos.
"Az a botrány ugye azért megvan"
Nekem nincs meg, melyik baleset volt ez?
"Sokan miért hiszik ,hogy ha butatelefont használnak akkor nem lehet őket lehallgatni?"
Ez milyen forrásból származó infón alapul?
16: én meg nem tettem „szmájlit“, de úgy látszik, szmájli nélkül már a szarkazmust sem ismered fel. Az okotelefon és a modern kommunikáció tényleg ennyire elbutítja az embereket?
Ha a magyar nyelvet általános iskolás szinten mūvelnéd, rájöttél volna, olcsó feleselésnek vettem a hozzászólásodat. Innentõl fogva, valóban a face lehet neked a hiteles forrás, csak tagadod, mert hát hallottad valahol, hogy ezzel okosabbank tūnhetünk, ha számunkra ismeretlen témában próbálunk okosnak tūnni.
14 meg kell keresnem, 6-7 éve valami discoban lökdösõdtek, aztán késõbb meghalt az ember, de részeg volt, nem lehetett tudni, hogy elesett egyedül, vagy a bunyó következménye volt, így tanúkat kerestek. Persze senkinek sem hiányzik a tortúra, nem jelentkeztek. Aztán mobil adarok alapján berángattak tanúnak embereket, akik a környéken voltak.
Volt utána felháborodás, hogy ez mennyire lehet jogszerū.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!