Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen gyakran változtatjátok...

Milyen gyakran változtatjátok a telefonon a hattérképet és a csengőhangot?

Figyelt kérdés
Mi van kitéve, családi kép vagy valami random? Gyári csengőhangot használsz vagy valami zenét?
2023. jan. 6. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csengohang gyari, soha nem valtoztatom,de amugy a telefonom mindig rezgon van, szoval tokmindegy.

Hatterkepem a kutyam mar 2 eve, ezt se nagyon cserelgetem.

2023. jan. 6. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Csengőhangot nem változtatok, nekem is rezgőn van a telefon, illetve óra értesít, ha hívnak.

Hátteret is ritkán módosítom, általában valami bolygós képem van a sok fekete miatt (amoled kijelző), így energiatakarékosabb.

2023. jan. 6. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Hetente, havonta, ahogy eszembe jut.
2023. jan. 6. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első telefonomnál találtam egy nekem nagyon tetsző állatos háttérképet, és azóta (2016) az van. Samsungról másolok Samsungra, ez a harmadik Samum ugyanazzal a háttérképpel, és csengőhanggal. Úgy megszoktam, én már ezekkel halok meg.
2023. jan. 6. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vagy 8-10 éve ugyanaz. Egy fekete kép hogy jól lássam az órát.
2023. jan. 6. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem havas hegyek sarki fényel.háterem és gyári csengő hang.
2023. jan. 7. 07:24
 7/8 Alex Fly ***** válasza:
100%
Kb. 10 éve ugyanazt a háttérképet/csengőhangot használom mindegyik mobilon (a háttérképet pedig minden olyan eszközön, amelyen be lehet állítani)
2023. jan. 9. 14:26
 8/8 NTBS ***** válasza:
46%
Soha. Nekem jó a gyári.
2023. jan. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!