Most vettem egy Samsung Galaxy A52S-t és van nekem egy Huawei Band 4 pro okosórám. Szeretném őket összekapcsolni Bluetooth-os úton, de nem engedi. Mi ennek az oka és mi ilyenkor a teendő?
Hát én már most látom, mi lehet a hiba... "Nincs letöltötve semmilyen alkalmazás." Szerintem kelleni fog egy Huawei Health nevű alkalmazás a párosításhoz.
Egyébként ha tudsz egy picit angolul, akkor ezt próbáld végigcsinálni:
Hát igen, így néz ki az, amikor valaki nem olvassa el a használati útmutatót... nagyon szépen le van írva benne, hogy mit kell csinálni, ezért is kérdeztem, hogy hol akadt el a dolog, de akkor úgy látszik, mindenhol.
Az a kérdés felmerült benned, hogy ha csak szimplán bluetooth segítségével párosítod össze a 2 készüléket, hol fogja neked mutatni/rögzíteni a mért adatokat?
Előre megválaszolom a következő kérdésedet:
- "Letöltöttem a Huawei Health alkalmazást, de így sem akar összecsatlakozni, most akkor mi van?"
- Hivatkozva a használati útmutatóra (és arra a QR-kódos részre, amit az óra mutat az első bekapcsoláskor), innen kell letölteni az alkalmazást: [link]
VAGY
Innen az AppGallery-vel együtt, hogy automatikusan frissüljön a jövőben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!