Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most vettem egy Samsung...

Most vettem egy Samsung Galaxy A52S-t és van nekem egy Huawei Band 4 pro okosórám. Szeretném őket összekapcsolni Bluetooth-os úton, de nem engedi. Mi ennek az oka és mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

2023. jan. 5. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennél egy kicsit részletesebben is le tudod írni a hibajelenséget? Milyen folyamaton mentél végig? Hogyan próbáltad összekapcsolni? Milyen programot töltöttél le? Honnan? Stb.
2023. jan. 5. 13:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Nos mint mondtam Bluetooth segítségével próbáltam összekapcsolni őket, de nem találja meg (megjegyzem más Huawei eszközt megtalál). Nincs letöltötve semmilyen alkalmazás.
2023. jan. 5. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát én már most látom, mi lehet a hiba... "Nincs letöltötve semmilyen alkalmazás." Szerintem kelleni fog egy Huawei Health nevű alkalmazás a párosításhoz.

Egyébként ha tudsz egy picit angolul, akkor ezt próbáld végigcsinálni:

https://www.youtube.com/watch?v=HUPOgAIggH0

2023. jan. 5. 21:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2023. jan. 6. 06:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, így néz ki az, amikor valaki nem olvassa el a használati útmutatót... nagyon szépen le van írva benne, hogy mit kell csinálni, ezért is kérdeztem, hogy hol akadt el a dolog, de akkor úgy látszik, mindenhol.

Az a kérdés felmerült benned, hogy ha csak szimplán bluetooth segítségével párosítod össze a 2 készüléket, hol fogja neked mutatni/rögzíteni a mért adatokat?

Előre megválaszolom a következő kérdésedet:

- "Letöltöttem a Huawei Health alkalmazást, de így sem akar összecsatlakozni, most akkor mi van?"

- Hivatkozva a használati útmutatóra (és arra a QR-kódos részre, amit az óra mutat az első bekapcsoláskor), innen kell letölteni az alkalmazást: [link]

VAGY

Innen az AppGallery-vel együtt, hogy automatikusan frissüljön a jövőben: [link]

2023. jan. 6. 07:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Már készen van minden megoldódott a probléma. Nyugi bácsi
2023. jan. 6. 20:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Veszül vissza!
2023. jan. 7. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!