Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja az Iphoneomnak? Nem...

Mi baja az Iphoneomnak? Nem engedi a fótók hozzáférését semelyik appnak

Figyelt kérdés

Tegnap este meg szepen el is kuldtem a gm-et snapem majd ma reggel ahogy felkeltem a:

Facebook, Insta, Snapchat, Tiktok nem engedett kitenni semmit, azaz azt írja ki hogy: ,,Kérjük engedélyezd a fényképeidhez a hozzáférést” meg amugy a mikrofont is. Nem ertem mi baja lehet mától csinalja ezt de látom hogy a többi baratimnak akiknek ugy ugy iphoneja van kuldtek snapen gm-et szoval nem ertem, viszont anya aztmondja hogy par napja latta tiktokon hogy most valami ilyen van az iphonnal.

Na de viszont ha valaki ert ehhez vagy valami mit csináljak? Frissitsem le az egesz telefont? Mert az appokat nem engedi (ezt se ertem mert eddig engette) meg kiszokott dobalni alkalmazasokbol..

ja es meg mielott valaki felreertene ahogy ramegyek arra hogy oke engedelyezem akkor ugye belep a beallitasokba azon belul ugye pl. az instagram ,,részhez” és ott nekem minden be van kapcsolva es NEM talalok olyat h fotok hozzaferese mert ezt mar megcsinaltam akkor amikor meg masfel eve megkaptam ezt a telefont. Eddig nem volt vele baj…kerlek segitsetek!!

2023. jan. 5. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Anyád nem mondta, hogy vannak a világon ékezetes betűk is?

Csinálj egy kényszerített újraindítást!

[link]

2023. jan. 5. 12:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Siettem azert irtam, irok ekezet nelkul szerintem a hulye is eltudja olvasni.. amugy meg nem ertem hogy 23-ban miert meglepo ha vakaki ekezet nelkul ir legalabb tizbol het-nyolc ember ir igy, es a lenyeg h tudok helyesen irni, az ekezet nelkul iras es a helytelenul iras nem ugyanaz, ha csak nem egy fontos dolgok irok:)
2023. jan. 6. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!