Legtöbb embert miért nem lehet elérni telefonon este 8 után már?
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 12:17
1/13 A kérdező kommentje:
Mit csinálnak ilyenkor legtöbb ember?
2023. jan. 5. 12:18
2/13 anonim válasza:
Lenémítják a telefont, mert pihenni akarnak
3/13 anonim válasza:
A francnak sincs kedve 8 után telefonálni az iskolatársakkal, munkatársakkal. Magamból kiindulva, az estéket én a legtöbb esetben a családommal töltöm, vagy ha úgy van, akkor elmegyünk a haverokkal valahova. Természetesen rokonoknak, meg akinek tényleg kell, azoknak elérhető vagyok 0-24, de ha látom, hogy annyira nem fontos, akkor nem szoktam felvenni, mert a 8 utáni időszak az enyém. Nem a munkatársaké, nem a sulié, hanem az enyém!
4/13 anonim válasza:
Pont az olyanok miatt mint te, kérdező, akik pofátlanok és nem ismerik az illemet.
Azért mert te unatkozol, más még nem biztos. Ha valakivel beszélgetni akarsz akkor ott van egy egész nap, hívd fel. Este 8 után ne hívogass senkit, hívd fel másnap vagy aznap délután 4-kor.
5/13 anonim válasza:
Vacsiznak, tévéznek, gyereket fürdetnek-altatnak, saját maguk fürdenek, olvasnak, szexelnek, néznek ki okosan a fejükből és mennek aludni.
6/13 anonim válasza:
Nekem 18:00-ra van állítva a ne zavarjanak mód. Onnantól kezdve csak néhány ember tud felhívni.
Hogy miért?
Mert nem vagyok kiváncsi senkinek a nyűgjére, gondjára, bajára, problémájára. Van nekem is elég.
Ha mindenképpen sírni akar valakinek a telefonban, akkor hívja fel a lelkisegélyszolgálatot, ott meghallgatják.
7/13 anonim válasza:
Van az automatikus "ne zavarj" üzemmód.
Csak a család, és a legszűkebb baráti kör van benne, a többieknél a kijelző sem világosodik ki...
8/13 anonim válasza:
Én pl azért mert reggel 4-kor kelek, 5-re járok dolgozni. Ahhoz hogy rendesen ki tudjam pihenni magam, este 8-kor már ágyban kell lennem, hogy kb 9-10 felé el is tudjak aludni. És még így is csak 6-7 órát tudok aludni. Nagyon morcos tudok lenni, ha végre sikerül elaludnom és megcsörren a telefon, még arra a rohadt messenger csilingelésre is felébredek. Mondjuk nekem a nagyon közeli hozzátartozóim a szüleim tudják, és tiszteletben is tartják, de a nagynéném rendszeresen éjszaka küldi az ostoba giffeket, meg körüzeneteket a messengeren. Legalább ezerszer megmondtam már neki, hogy én nem nyugdíjas vagyok mint ő, hogy neki kb mindegy mikor írogat, én hajnal 4-kor kelek, ne írogasson, és ne is hívogasson éjjel, sőt már 8 után se!
9/13 anonim válasza:
8-as, miért nem némítod a telefont, és/vagy kapcsolod ki a netet? Csomó morgást megspórolnál magadnak...
10/13 anonim válasza:
9.Idős szüleim miatt, nem velük élek, és sokat aggódom értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!