Ártana az az okostelefonnak, ha 4 napon keresztül folyamatosan menne rajta pl a stopper (vagy más) úgy, hogy a kijelzőzár nincs rajta, tehát napokon keresztül folyamatosan aktív lenne a kijelző?
Jó. Valamilyen időmérőt szeretnék használni ily módon (de nem mindenáron, azért érdeklődöm).
Nálam az óra és a stopper háttere fehér.
Egyelőre nem tudtam megváltoztatni.
Akkor jobb, ha ezt így annyiban hagyom?
Mindent ki lehet számolni. 1 nap 24 óra 1 óra 60 perc. 1 nap 24x60 = 1440 perc = 86.400 másodperc
ha ezeket a számokat felszorzod 4-gyel, akkor megkapod ugyanezt 4 napra "vetítve", avagy 4 napra vonatkoztatva
4 nap 96 óra 96x60= 5.760 perc = 345.600 másodperc
Nem tudom, miért kellene ehhez bármit is igénybe venni (max. egy számológépen kívül).
#3. Ez hogy jön ide...
#4. Hosszú lenne leírni. (Egy furcsa helyzet.)
#5. Rendben, köszönöm. Még átgondolom.
#4.-vagyok: De azért meghallgatnám! Kíváncsi vagyok miről van szó. Ha tényleg olyan hosszú történet, akkor csak a lényeget mondd el.
Amúgy írd be a play áruházba, hogy: black stopwatch
Úgy látom van pár belőle aminek a hátterét be lehet állítani feketére, talán hasznosnak fogod találni az egyiket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!