Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok...

Milyen telefont ajánlotok ebben az árkategóriában?

Figyelt kérdés

150,000-170,000 forintot szánnék rá.

Mit tudtok ajánlani xiaomit és huaweit kizárva, iphone pedig nem jöhet szóba ebban az árkategóriában.256/6-8 kellene, kamerái fontos lenne hogy jók legyenek mert magyon sokat fotózom (1 honapban kb 1000-2000 kép).

Legyen vízálló és vezeték nélkül tölthető.

Csak új készüléket szeretnék, maximum 1-2 éves legyen a telefon.

Realme, oneplus,samsung,minden más márka jöhet csak az nem amit a xiaomi és a huawei gyárt.

2023. jan. 3. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Ott a samsung m53 vagy az edge 20,de kamerában nem túl erősek.más nincs ennyiért.
2023. jan. 3. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Google Pixel 6

Zseniálisan jó kamerák az árkategóriában, vízálló, vezetéknélküli töltés, jó proci, hosszú szoftveres támogatás. Sajnos picit drágább mint a kereted: 190K

VAGY

S21 FE

Hasonló dolgok mondhatók el róla is. Hasonlóan jó kamerák, de itt kapsz optikai Zoomot is.

+előny: élvezheted a One Ui és a Samsung ökoszisztéma előnyeit. Az előzőhöz hasonló ár.

Ott van még egynek a Nothing Phone 1 is. Az viszont csak cseppálló és rossz a hazai szervízháttér. Viszont 160K csak az ára.

2023. jan. 4. 01:36
 3/4 anonim válasza:

*sziasztok

Én írtam a lerdést csak 2 fiókom van.

Ha ebben az árkategóriában nincs annyira telefon ezekkel a képességekkel akkor már szánok rá egy kicsit többet. 230-240k annyiért mit tudnátok mondani?

2023. jan. 4. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
3. Samsung Galaxy S21 FE, S22, Google Pixel 6 Pro, Pixel 7, Iphone 12 (bár az most lehet jelentősen drágább lett, amióta néztem)
2023. jan. 5. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!