Hány g-s a telefonom és meddig használhatom?
Nokia 2700c típusú mobilom van. Hagyományos billentyűs készülék. Csak telefonálásra és SMS küldésre használom. Próbáltam megtudni, hogy hány generációs, /2. vagy 3./ de a Nokia honlapján már nem található ez a típus a felsorolásban.
Idős ember vagyok, megelégednék ezzel a telefonnal. Segítségüket előre is köszönöm.
Szerintem a meddig hasznalhatom kerdes arra vonatkozott, hogy a kerdezo ismeri a hirt, miszerint a 3G-t lekapcsoltak.
De itt ez valoban nem relevans tobb okból sem, ugyhogy elromlasig hasznalhatja.
"Hány g-s a telefonom?"
g = gramm
rá kell tenni a konyhamérlegre.
Utolsó, most ezt miért kellett? Te biztos mindent is tudsz.
“Idős ember vagyok…”
Sokan azt sem tudják, hogy van több “generáció” és már lekapcsolták a 3G-t.
Ez elsősorban a mobil internetre vonatkozik. A sima hívások, sms küldés/fogadás nem változott és nem is fog egyelőre, mert az teljesen mást használ.
Köszönöm szépen mindenkinek az érthető és pozitív válaszokat. Nem csak megnyugodtam, hanem 80-hoz közel fejlődhetek is számítástechnikai területen.
Külön köszönöm a 2-es válaszolónak, hogy még linket is küldött. Nagyon hasznos.
Igen, tudtam a különböző hálózatokról, a 3 g lekapcsolásáról is, de nem voltam tisztában a rendszer egészével.
Hálás vagyok a 6-os válaszolónak, hogy megvédett az 5. sz. kicsinyes sértegetésétől.
Sikeres, békés újévet kívánok mindenkinek: Tamás bátya
"Hálás vagyok a 6-os válaszolónak, hogy"
"fejlődhetek is számítástechnikai területen."
de marad a kis "g"
"Igen, tudtam a különböző hálózatokról, a 3 g lekapcsolásáról"
Ennek örülök. 👍
Ez nem számítástechnikai terület, ott más szerepe van a “G” -nek😁
3G ? 4G ?
azt az egy G .-ot se találni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!