Samsung A52s, Samsung A53 Samsung A23 vagy Samsung A33?
11/19 A kérdező kommentje:
Én is media-ban akarom venni, de apám itt izél, hogy "Hű hát nem akarok fizetni 50 ezerrel többet mikor neten olcsóbb". Bezzeg magának nem sajnálja a 150 ezres Xiaomit.
12/19 A kérdező kommentje:
Meg itt hiteget engem, hogy mert a berényi gyerek azt mondja, hogy a Xiaomi jobb mint az a A52 S amit kiszemeltem. Na mindegy. Kétszer vett nekem szart harmadjára nem így lesz. Ha meg nem hajlandó megvenni akkor megveszem én :)
Annyira szerintem nem kell aggódni, Android Androiddal kompatibilis! És még így is jobb helyzetben vagy, mint én, mert nálunk meg mindenkinek iPhone-ja van a családban, én vagyok egyedül Androidos, de nem is akarok váltani, nekem ez jobban bejött!
Kérdés hogy mennyi rá a konkrét kereted, de ebben a kategóriában Huawei-ből a Nova 9 a legjobb, feltéve ha nem zavar a Google-támogatás hiánya, vagy Xiaomi 12 Lite 5G !
2023. jan. 3. 12:49
14/19 A kérdező kommentje:
#5#13 vagyok. Volt egy kis dolgom írás közben, meg látom, hogy jöttek még válaszok, amíg leragadtam a #6-os kommentednél! :D
Jól teszed, ne hagyd magad! Szerintem is mindent összeségében a Galaxy A52s a legjobb telefon ebben a kategóriában, én is ilyet fogok venni!
Első okostelefonként először Huawei volt nekem (Ascend P7), aztán Samsung (Galaxy A70), egyikkel se volt bajom, stabil szoftver, relatíve jó kamera. Huawei-nek egyszerűbb és átláthatóbb a kezelőfelülete, viszont Google-támogatás nélkül már nem kéne!
2023. jan. 3. 13:05
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bizatást #15. Nem szarozok. Ha Samsung akkor Samsung. Nem kérek a kínaiakból elég volt ez a Hülyevej (Huawei).
Igen, régen a Huawei nem volt rossz, P20 Lite volt is nekem. Mielőtt még nem volt ez a Google balhé, úgy gondoltam, osztottam-szoroztam a dolgokat, hogy ha váltásra kerül sor, akkor az Huawei lesz szintén, mert mondom, a P20 lite nekem egy álom telefon volt. Aztán jött a Google dolog, és átmentem Samsungra. Most már úgy vagyok vele, hogy amennyiben váltok, akkor szintén Samsungra. Már írtam ehhez a kérdéshez kétszer is, én vagyok a hangszórós. Még nem akarok most váltani, az A52S még bőven naprakész.
2023. jan. 3. 13:11
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget a válaszokat. Az emúlt egy hétben sokat segítettek válaszadók, hogy milyen telefont vegyek. A samsung A 52S-re esik a választásom. Köszönöm nektek.
Nem fogod megbánni. Kicsomagolod, ha kell, akkkor frissíted Android 13-ra, már kint van, és szépen működik.
2023. jan. 3. 14:00
Kapcsolódó kérdések: