Lehet Tablethez átalakítóval normál billentyűzetet csatlakoztatni, úgy hogy működjön is?
Szia.
Nekem is ipad9 van.
Ki próbáltam. Pár percig működött a billentyűzet. Utánna ki írta, hogy nem támogatott eszköz, és nem tudtam írni vele többet.
Lehet a billentyűzettel van a baja.
Mert a bluetooth billentyűzettel nincs ilyen gondom.
De az sincs kizárva, hogy az átalakítóm nem jó.
Mivel ha pendrive-ot csatlakoztatok a géphez. Akkor meg a túl nagy áram felvételre panaszkodik.
Sajnos másik billentyűzetem nincs, hogy azzal is ki próbáljam.
Persze, hogy lehet, én most is így gépelek. A mobilomra (Xiaomi Redmi 8) van rádugva egy kínani noname OTG-vel egy Logitech MK220-as billentyű+egér kombó ( [link] ), teljesen jól működik az egér és a billentyűzet része is.
Arra kell csak figyelni, milyen port van a tableten/telón (micro USB vagy USB-C), hogy az OTG ezzel kompatibilis legyen. De vannak egyébként bluetooth-os billentyűk is tablethez.
Vannak olcsóbb megoldások is egyébként:
Ha ilyet veszel, a billentyűzetkiosztásra is figyelni kell, mert sok külföldi import cucc van köztük, amiket nem magyar kiosztással árulnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!