Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Be tudok lépni egy iphone-on...

Be tudok lépni egy iphone-on 2 icloud fiókba?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy icloud fiókom amit kb. 3-4 éve használok, viszont megtaláltam a régi iphone-omat is amit még régebben egy másik icloud fiókkal használtam. Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám arról a telefonomról a mostanira legalább csak a képeket/videókat átrakni, hogy a mostaniak is megmaradjanak? Tehát ne vesszenek el se a régi se az új képeim.

2022. dec. 27. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Küldd át Airdroppal.
2022. dec. 27. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
PPontosan. Ha 3-4 éve nem használod a régi IPhone-od, akkor feltételezem nem olyan régi (Tehát nem ilyen IPhone 4-es kategória), és bőven tudja ezt a funkciót.
2022. dec. 27. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Csudi jó dolog az IOS 🤣

A saját dolgaidat nem tudod lementeni egyszerűen🤣🤣🤣

2022. dec. 27. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Dehogynem. Átküldi Airdroppal, vezeték nélkül. Annál egyszerűbb (két koppintás) mi kell még? 🤣🤣🤣🤣🤣

Az pedig nehogy már az Apple, vagy a Google hibája legyen hogy a felhasználó hülye és tök feleslegesen létrehoz minden készülékhez egy-egy új fiókot.

2022. dec. 27. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Te meg csudi hülye vagy okoska.

IOS-t te is csak neten láttál mi?

(meg a haverok beszámolóiból ismered)

2022. dec. 27. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Szoftverfejlesztő vagyok🤣

Évek óta IOS-t (IS) használok.

A cégesem is egy SE.

Úgy értettem, hogy ha kicsit sem vagy techy beállítottságú, akkor olyan szinten zártnak érzed a rendszert, hogy alap dolgokat sem tudsz segítség nélkül megoldani.

Egyébként az IOS-t nem ezért szeretjük, hanem azért, mert borzasztóan jól optimalizált rendszer és néhány problémát leszámítva biztonságos.

2022. dec. 27. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Jaja szoftverfejlesztő vagy. Értjük.

Azzal a szöveggel buktatod le magad, hogy "zárt az iOS". Ezt csak a full hülye kis tinik szokták mondani akik még az életben nem használtak iOS-t.

Ha tényleg fejlesztő lennél, akkor az Airdropon kivül ajánlottál volna még másik 3 lehetőséget is.

Szóval fogd be, igyad a kakaódat és egyél meg mindent amit anyád eléd tett, mert különben nem lesz ebéd. Aztán húzzál tanulni, hogy ne maradj ilyen hülye!

2022. dec. 28. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!