Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja van a Bluetooth...

Mi baja van a Bluetooth fülhallgatónak?

Figyelt kérdés
Egy Lenovo Thinkplus Live Pods XT90-ről van szó. A bal oldala gyönyörűen szól, simán csatlakozik, viszont a jobb oldalt nem érzékeli. Ha be kapcsolom a jobb oldalt, akkor nem is villog kék-pirosan, csak kéken világít pár másodpercig, aztán kikapcsol. Próbáltam tovább nyomva tartani, hátha akkor elkezd villogni, de továbbra is csak kikapcsolt. A bal oldallal sem tudom össze párosítani, a telefon magában sem észleli. Szedtem ki-be a töltőjéből, hagytam is úgy egy óráig is, de úgysem. A telefonnál próbáltam azt is, hogy elfeljtetettem a csatlakozást, úgy se ment. Próbáltam másik telefonnal is párosítani őket, ott is csak a bal oldal szólt. Kb 3 órája ezzel cseszekszek, szóval kicsit már kezd elegem lenni belőle. Valaki segítsen kérlek.

2022. dec. 25. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
2022. dec. 25. 23:25
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 hidd el, hogy próbáltam ki-be kapcsolgatni
2022. dec. 26. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Hidd el hogy senki nem mondta hogy kapcsolgasd ki és be. A linken a reset folyamata olvasható.

És hidd el hogy ettől függetlenül is lehet baja.

Ez csak egy javaslat, ami többnyire segít.

Van amikor csak az segít, ha a vásárlás helyére a vásárlást igazoló blokkal együtt visszaviszed, és jelzed a rendeltetésszerű használatot akadályozó hibát a vállalkozásnak.

Ha már nem garis, akkor a veszélyes hulladékgyűjtők valamelyikébe díjmentesen elhelyezhető, vagy másik vásárlásakor az üzlet átveszi szintén díjtalanul.

2022. dec. 26. 10:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet újra indítani sem. Karácsonyra kaptam, úgy lett rendelve, szóval vissza vinni nem tudom. Ki dobni meg nem akarom, mert csak nem lehet az, hogy egy tök új fülhallgató már nem működik.
2022. dec. 26. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!