Milyen költségekkel járhat, ha egyszer csak bekapcsolom a "mobiladatok" (adatforgalom) gombot az okostelefonomon?
Mindig wifin csatlakoztam a netre, mobilnetem soha nem volt, sosem fizettem elő semmi ilyenre. A kezdőképernyőn ha fentről lehúzzuk azt a valamit, akkor jelenik meg néhány gomb, és az első ez az adatforgalom, amire gondolok, második a wifi. (Ez szinte minden telefonon így van, úgy tudom.)
Egyszer egy ismerősöm mutatni akart valamit a telefonon és egyből bekapcsolta az adatforgalmat, és pont akkor jött az sms, hogy a kártyán rendelkezésre álló összeg X Ft alá csökkent. Őszerinte előfizetés és minden nélkül is lehet netezni adatforgalommal valamennyit, külön költségek nélkül.
Pannonos voltam, azóta megváltoztatták háromszor a szolgáltató nevét, követni se tudom, most mintha Yettel lenne.
"Yettel appom nincs, talán nem is lenne rossz ötlet."
Az appnak is kell net .
Na, voltál ma benn, vagy tervezel holnap, esetleg holnapután bemenni, kérdező?
Mit mondtak?
Számomra ez nem olyan létfontosságúű, hogy a napokban bemenjek, egyébként is este munka után nem esik útba, reggel munka előtt meg nincs nyitva a hely. Egyszer majd, ha útba esik, megkérdezem. Előfizetni nem szeretnék semmire, mert bőven elég az a net, amit wifivel érek el vagy otthon számítógéppel. Csak ha úgy alakul, hogy útközben valamit jó lenne megnézni és pont nem kerülne semmibe, akkor megnézném majd, de erre is elég ritkán lenne szükség.
Köszönöm a válaszokat!
Kérdező: ma már szerintem a kártyás csomagok sem olyan merevek, mint abban az időben, amikor - gyermekkoromban - még én is kártyás voltam.
A Telekomnál a Dominó csomagosoknáél tudom, hogy van a Domino Day, tudom, hogy van egy csomó kedvezmény, emlékszem olvastam pár olyan kommentelőt is az elmúlt hetekben-hónapokban, ami épp az ellenkezőjét igazolta: jelesül, hogy többen mondták, visszamennek Dominósnak (amint letelik a hűség, stb.) , mert hogy van a Dominó day (asszem szerdánként), és hogy az milyen jó, bezzeg az előfizusoknak ilyen nincs.
Szóval nem olyan fekete fehér ez.
A 6. válaszoló írta: "Egyébként a lehúzható valamit lehet szerkeszteni, hogy melyik ikon hol legyen. Így el is teheted az első sorból bárhova, hogy véletlenül se nyomd meg."
Na, ezt hogyan lehet? Próbáltam, de nem tudom úgy húzni ott az ikonokat, mint az asztalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!