Melyikkel jobb a facebook, böngészőben vagy alkalmazásban?
Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 13:02
1/2 anonim válasza:
Alkalmazásból. Mondhat bárki bármit, 2022 van. Nem pihefonokat használunk, amit egy erősebb alkalmazás képes kiakasztani, már a belépőszintű telefonokon is bőven jól futnak a Facebook alkalmazásai. Fölöslegesnek tartom a vacakolást a böngészőkkel, amik vagy nem küldik időben az értesítéseket, vagy pedig ha bekapcsolod, egy csomó olyan értesítést küldenek, amikre semmi szükség. Régen volt az, olyan 6-7-8 éve, hogy érdemesebb volt böngészőből használni a Facebookot, mert az alkalmazásuk nem volt jó. Most sem sokkal jobb, mert tele van annyi haszontalannsággal, amit el sem tudsz képzelni, de most már legalább a telefonok bírják. És ráadásul időben küldik az értesítéseket, és kényelmesebben is használható, mint a Facebook mobilváltozata böngészőből.
2/2 anonim válasza:
Én a böngészőt preferálom, mert kb semmire nem használom a facebookot, csak néha pörgetek az üzenőfalon vagy megnézem a fontosabb csoportokat, történt e valami érdekes. A messenger le van töltve, azt használom is minden nap.
Szerintem ez a kérdés attól függ, hogy mennyire fontos a facebook számodra és mire használod. Nekem felesleges lenne, de van, akinek kényelmesebb az app. Próbáld ki mindkettőt és kitapasztalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!