Melyik a legjobb Samsung csengőhang?
Figyelt kérdés
Főleg az újabbaka gondolok.2022. dec. 21. 16:10
1/9 anonim válasza:
Nem értem ilyen bugyuta kérdést hogy lehet feltenni. Nincs ilyen hogy legjobb. Mindenkinek más tetszik.
2/9 A kérdező kommentje:
Puszta kíváncsiság vezérelt mert szerintem olyan lehetetlen csengőhangjai vannak a Samsungnak, hogy hihetetlen.
2022. dec. 21. 17:52
3/9 anonim válasza:
Akkor úgy kellett volna írni a kérdést, hogy "Nektek melyik Samsung csengőhang tetszik a legjobban?"
Mert annak semmi értelme amit te írtál.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, kiírom így!
2022. dec. 21. 21:39
5/9 anonim válasza:
Ne írj ki újat, enélkül is értelmezhető a kérdés. Értelemszerűen a válaszolókhoz/felhasználókhoz szól a kérdés, szóval - nekem legalábbis - adja magát, hogy azt kérded, szerintünk melyik a legjobb.
6/9 anonim válasza:
Ja és a kérdésedre:
- Circus
- Fun House
- Raucous
- Neon
- Shooting Star
De bármennyire is csodálatos csengőhangok ezek... a lehetőségekhez képest, inkább maradok a The Addams Family csengőhangnál.
7/9 anonim válasza:
nekem a kedvencem az az over the horizon volt ami az s5-ön volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!