Merjek emagról úgy telefont rendelni, ha nem maga az emag forgalmazza?
ide van bejelentve a cég :D
Biztos nem rendelnék telefont egy isten háta mögötti kis faluból,...
Aztán ha meg gebasz van vele, - és szinte biztos lehetsz benne, hogy , hogy lesz valami - akkor meg nincs kihez, hova fordulni, mert valószínűleg a faluban vagy senki nem tud róla, hogy ott ilyennel foglalkoznak, vagy soha nem is foglalkoztak ezzel, csak oda van téve - papíron - a székhely.
Olyan, mintha valami noname márkát vennél, mondjuk a Meizu nevezetűt, vagy valami hasonlót.
Én maradi vagyok etéren, mármint most váltok épp okostelefont és a mindig a középkategória legújabb változatát veszem meg általában 3 évenként (így éri meg nekem, ennyi idő után érzem rajta, hogy már nehezen férek el, hogy avul a régi készülékem, eddig legalábbis ez volt a trend), de én amit megveszek, azt szeretem látni, hogy mit veszek meg, szeretem kézbe fogni és nem ott csalódni, mikor kezembe kerül...
Azt nem tudom, hogy az Emagon mit lehet "leverni" felelősségként, ha gebaszos lesz a készülék (bármelyik márka bármelyik konkrét modelljének konkrét készülékéről legyen is szó...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!